2025 Fair Week Schedule	Saturday, July 12th	Sunday, July 13th	Monday, July 14th	Tuesday, July 15th	Wednesday, July 16th	Thursday, July 17th	Friday, July 18th	Saturday, July 19th
Cattle Pavilion	10am-1pm 4-H Dairy & Beef Check- In	7-9am 4-H Dairy & Beef Check-In						
Horse Pavilion	10am-1pm 4-H Llama Check-In / 5- 7pm Sr. H&P Check- In		Sr. H&P Check Out		6-8pm 4-H Int. & Jr. H&P Check-In		All Int/Jr H&P that are NOT participating in Contesting Check Out	Int./Jr. H&P Check Out by 3pm
Goat / Sheep Pavilion	10am-1pm 4-H Sheep Check-In	7-9am 4-H Sheep Check-In						
Swine Pavilion	10am-1pm 4-H Meat & Dairy Goats Check-In			4-10am 4-H Swine Accepted				
NSSB Arena	12:00pm 4-H Dog Show	9:00am 4-H Meat Goat Show/ 5:30pm Farm Bureau Pet Parade	10:00am 4-H Sheep Show / 7:00pm Watermelon Eating Contest	10:00am 4-H Dairy Goat Show	9:00am 4-H Dairy Show	8:00am 4-H Swine Show / 2:00pm Swine Showmanship	10:00am 4-H Beef Grooming Contest / 5:00pm 4-H Super Sale	10am 4-H Llama Costumes & Games / 11:30am Goat Olympics / 2:00pm Supreme of Supremes Contest / 5:00pm 4-H Supreme Showmanship Contest
GreenCycle Arena		8:00am Sr. H&P Western & Contesting Show	9:00am Sr. H&P English & Versatilty Show	<u>2pm - set for 7pm</u> <u>Cheerleading</u> <u>Contest</u>	12:00pm 4-H Beef and Dairy Beef Steer Show / <u>7:30pm Horse Pull</u>	9:00am Int./Jr. H&P Western Show / 6:30pm 4-H Llama/Alpaca Show	9:00am Int./Jr. H&P English & Int. Versatility Show	8:00am Int./Jr. H&P Contesting Show
Small Animal Pavilion	11am-1pm 4-H Rabbit Check-In	9-11am 4-H Poultry Check- In / 3:00pm Mini 4-H Rabbit Showmanship/ 5:00pm Rabbit Ambassador		9:00am 4-H Rabbit Show	9:00am 4-H Poultry / Waterfowl / Pigeon Show	6:00pm 4-H Rabbit Awards Presentation		
Hendricks Power Expo. Hall			1-5pm Communications Contest / 6-9pm Robotics Demo		Little Critters - 5:30pm Check-In and 6:00pm Start			4-H Cat Show - 9:00am Check-Ir and 10:00am Start / 7-9pm 4-H Indoor Project Release
Conference Center	Launch (Back 40	1-3pm Mini 4-H Day at the Fair / 3-5pm STEM Day			9:00am 4-H Bicycle Rodeo / 10am-4pm Disabilty Inclusion Day	TBD - Celebrity Goat Milking (Sponsor of the Day Pavilion)		9:00am 4-H Livestock Skillathon Contest
conference center	Lot)	Duy						